Chocolite forum consumul de ceai în organismul uman este foarte mare.

Gama de efecte, consumul de ceai în organismul uman este foarte mare.

Chocolite forum Ca vechii Chinezi, ceaiul găsit crezut și cred că acesta este un fel de lečivý băutură. Ceaiul nu numai pentru a bea, dar eu am folosit la ciorbe, de exemplu, și pentru tratamentul bolilor de piele. Fel, unele băuturi de ceai duce la reducerea oboselii, participă în mod semnificativ la creșterea activității fizice și mentale. Cererea dumneavoastră de ceai, de asemenea, în zona de tratament intestinale și boli gastrice.

Chocolite forum panaceu ceai verde

Panaceu ceai verde

Cel mai mare impact pozitiv asupra sănătății noastre, ceai verde, consumul în asia este în Chocolite forum creștere în mod semnificativ. Popularitatea sa se câștigă și în europa și în republica cehă. Ceaiul verde nu este fermentat (mai precis, oxidare), care rupe cu frunze de ceai, și care influențează efectul total de ceai (catechine dispare). Este interesant faptul că ceaiul verde conține o cantitate mare de vitamina C, în comparație cu ceai negru (care este fermentație), diferența în mai mult de zece. Efecte similare în organism a consumului de ceai negru.

Ceaiul este formată din aproape 130 de substanțe chimice, dintre care cea mai mare parte din substanțele de bronzare: catechine (poize ceai verde), polyfeny și compușii săi, care sunt caracterizate prin înaltă activitate biologică. Taninurile din corpul nostru funcționează în acest fel, care crește permeabilitatea si elasticitatea capilarelor. Taninuri ajuta kapilárním sângerare, oxikózách, revmatickém inflamație a mușchilor nitroblány, cu hipertensiune sânge și kurdějích (în special, din cauza lipsei de vitamina C). Deși pentru tratamentul de activități de capilare de un număr de medicamente, ceaiul este complet eficient. Taninurile din ceai au un efect pozitiv asupra funcționării tractului digestiv, deoarece Chocolite forum acestea sunt în măsură de a comunica și de mers pe jos, cu corpul de substanțe nocive. Ceaiul are funcția de mare de detoxifiere.

Multe studii științifice au demonstrat efectele de ceai de la obiectul de îngrijire a dinților. Ceaiul oferă organismului cu cantitatea de fluorových compuși care acționează împotriva dezvoltării cariilor. Ceaiul conține, de asemenea vitamine din grupul B, a, C și P. conținutul de vitamina P, deci din toate plantele include mai mult. Vitamina P, împreună cu vitamina c, creste rezistenta organismului la boli infecțioase. Gătit de ceai verde ajută în mod eficient în tratamentul dizenteriei. În plus, catechine de ceai în standardizarea activitatea de protecție a florei intestinale și prevenirea construcția de hnisavého proces în tractul gastro-intestinal.

Chocolite forum în vara rece, iarna se incalzeste

Chocolite forum

Ceaiul este ideal ca un apartament cu o prospețime rece în timpul căldura verii, iar ca băuturi calde în timpul iernii. Ceai, în plus, acesta este compatibil cu respirație – timp pentru a lua lumină ceai nasávají mai mult aer și că cea mai mare cantitate de monoxid de carbon.

La acel moment, atunci când vom bea ceai, putem observa cum corpul se incalzeste mai întâi. Cu suprafața corpului, relaxeaza mai mult transpirație și, prin urmare, substanțe periculoase și nocive, și, prin urmare, ne-am întors la funcția de detoxifiere ceai. Este bine sa bei ceai fierbinte în doze mici în timpul zilei. Pentru a face acest lucru, este important să bea nici măcar apă curată pentru a evita deshidratarea.

Conținutul de taninuri de influența altitudinii, în care plantele cresc. În cea mai mare conținutul de taninuri de mai sus. Conținutul de taninuri în saramură, ne pot influența temperatura apei și timpul de louhování. Când lungimea standard a louhování ceai verde, prin urmare, de 2-3 minute, vyluhují în special, substanțe aromatice. Atunci când creșterea timpului de percolare în 5-6 minute, astfel că ceaiul va relaxa și taninuri, care au o mare influență asupra gust de ceai. Gustul amar după acută pentru nahořklá. Se înmoaie aroma de ceai este posibil adaos de lapte în ceai. Ceaiul negru se poate îndulci třtinovým zahăr sau caramel.

Său rol indispensabil, are ceaiul de gripă și boli, care sunt însoțite de temperaturi mai ridicate. Ceaiul într-adevăr provoacă transpirație.

Rezumând, putem sublinia consecințele negative ale consumului Chocolite forum de ceai. Datorită conținutului ridicat de cafeină nu este recomandat să bea ceai în seara; ca regulă generală, atunci, într-adevăr, apare insomnie sau tulburări de somn. Ceaiul nu sunt potrivite pentru copii. Numai pentru conținutul de cafeină. Copiii pot, cu toate acestea, oferta čajovéí de amestec, care nu contin cofeina. Cofeina din ceaiul nu poate fi o supradoză. Desigur, există o limită, dar nu aici, desigur, nimeni nu este capabil de a depăși (în jur de 30 de cesti pe zi).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *