Eco Slim un mijloc eficient pentru pierderea în greutate

eco slim un mijloc eficient pentru pierderea în greutate

Aportul de grăsimi restricție (scăzut de grăsime dieta)  Grăsime conținutul de calorii EcoSlim este mai mare (1 gram de grasime 9,3, 1 gram de proteine 4,1 și 1 de grame de carbohidrati si 4.1, 1 g de alcool și de 7,2 kcal). Ea arată, de asemenea, aportul de grasimi pentru a reduce importanța. Tot mai mult, pentru că în țările dezvoltate, deși au existat o scădere măsură – dar de mare consumul de grasimi.

Eco Slim consumul zilnic de calorii

 

În , aportul de grasimi consumul de energie este de 38% din populatia ar fi bine de reducere de 30%, dar tratamentul obezității chiar mai departe.  De energie și de grăsime sau de grăsime restricție?  Așa-numitele diete scăzut de grăsime sunt cele mai utilizate pe scară largă în lume. https://www.berniesyearning.com/eco-slim/

Eco Slim consumul zilnic de calorii În două forme de atacuri: numai scăzut de grăsimi Eco Slim sau de energie si grasimi diete sărace în formă de. Între cele două, cu siguranta acesta din urmă este mult mai rezonabil, din moment ce aici de energie și aportul de grăsimi simultan mai mici. Acest lucru a sugerat să-American Heart Association în anul 2000. anul politică, care în 2005 a mai fost înăsprit,

astfel încât consumul Eco Slim de grasimi saturate la 7%, aportul de colesterol la 250 mg/zi, de mai jos, iar consumul total de grăsimi de 30% trebuie să fie redusă la mai jos   O altă formă de scăzut de grăsime dieta redus de grăsime plus de carbohidrati fara dieta. Acesta poate fi, de asemenea, eficiente, deși mai puțin probabil, deoarece energia de intrare nu este limitat la, consumul de carbohidrati si nelimitat permis, totul este posibil – viitor explicat – dezavantajele.

Opinii contradictorii sunt dietele low-grasimi saturare senzație de potențator de efect. E mult mai probabil că aportul de grăsimi mai mult rezultatul de saturație de senzație, cum ar fi dieta saraca in grasimi.  Recomandat aportul de grăsimi  Populației pentru a propus recomandări nutriționale mai puțin de 30% grăsime (în termen de 7-10% saturate, Eco Slim mai puțin de 10% polinesaturați și 10 la 13% acizi grași mononesaturați), precum și 55% carbohidrați, 15% proteine raport au fost sugerate, 30 g de fibre, 300 mg în zi cu zi aportul de colesterol.

Tratamentul de obezitate folosit în dieta zilnică recomandată de grăsime de înregistrare 30-40 g, care este semnificativ mai mică decât media populației de zi cu zi per 100 de grame (10 uncii!) consumul de grasimi. Medie de 35 g de consumul de grasimi este de 320 de calorii, ceea ce este o dieta 1200 calorii în caz de 26% și-au redus aportul de grăsimi. Alte dieta sugestii potrivit összkalória aportul cel puțin o jumătate de carbohidrati, care este o dieta 1200 calorii cu aproximativ 600 de calorii. Restul de 300 de calorii de proteine consumate, összkalória 25% la 75 g / zi de proteine, ceea ce corespunde la aportul de proteine are nevoie.

Deci, obezitate în cazul propus de grăsime, proteine, carbohidrați raport: 25-25-50%. 1500 de calorii dieta în caz de mare de carbohidrați raport, dacă zilnic 30-40 g de aportul Eco Slim de grăsimi restricție vrem să-l păstrați. Aportul de grăsimi reducere un alt avantaj foarte important este faptul că are un efect benefic asupra nivelului de colesterol și prin inima si boli vasculare (ateroscleroza, accident vascular cerebral, infarct miocardic).  Grăsimi animale și vegetale

Eco Slim cum de a pierde in greutate rapid

Mulți oameni nu știu că colesterol în sânge este de nutriție în ceea ce privește nu numai mâncarea în loc, și în tabelele găsit în colesterol depinde de cantitatea de. Produsele alimentare care apar grasimile sunt de trei tipuri: așa-numitele grăsimi saturate și nesaturate, și colesterol.

Eco Slim cum de a pierde in greutate rapidGrasimile saturate sunt de obicei de origine animală alimente (grăsimi, produse lactate grase, carne) să apară. Consumul lor poate crește în mod semnificativ nivelul de colesterol din sânge, și chiar de două ori în aceeași măsură ca și produsele alimentare în colesterol (de exemplu, galbenusul de ou).

Grasimile alt grup de mononesaturați sau polinesaturați acizi grași, printre care este important și sănătos în aportul de acid linoleic este de a asigura, la inima si boli vasculare de prevenire Eco Slim a juca un rol important în acizi grași omega-3 de admisie, care sunt în mare parte pește marin care apar, precum și acid oleic, ulei de masline, componenta principală a dietei mediteraneene în stabilirea importanței și nutritive vegetale – de exemplu, ulei de rapiță – pot fi găsite.

De grăsimi nesaturate consumul de inima si vasculare și de prevenire a cancerului, ambele joacă un rol. În același timp, nu trebuie să uităm că în grăsimi animale și vegetale de calorii nu există nici o diferență între fiecare gram are 9 calorii, astfel încât scăderea în greutate corporală, ambele la fel trebuie să fie luate în considerare. Colesterolul numai alimente de origine animală apare în origine vegetală într-un singur miligrame.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *